Schade

 
Heeft u een ongelukje gehad met uw caravan of camper? Heeft u door een hagelbui hagelschade opgelopen? Dit is erg vervelend en kan ons allemaal overkomen. Daarbij komt vaak ook nog een hoop rompslomp. Gelukkig bent u bij Berkenbosch aan het juiste adres voor begeleiding. Wij zorgen dat de herstel van uw caravan of camper professioneel wordt uitgevoerd en regelen alles voor u vanaf de taxatie, schademelding, overleg met de verzekeringsexpert tot en met de reparatie.
 
 
Bekijk hier ons stappenplan bij schade aan uw caravan/camper
 
  
Caravancentrum Berkenbosch is een Focwa gecertificeerd bedrijf
U doet er goed aan om met uw caravan- of camperschade naar Berkenbosch te gaan.
Wij werken volgens de richtlijnen van FOCWA en hebben een speciale afdeling schadeherstel.
Vanwege de constructie van de caravan is een goede garantieregeling van groot belang.
Bij ons krijgt u 4 jaar FOCWA garantie.
 
U heeft schade?
Ga dan met uw caravan naar Caravancentrum Berkenbosch. Wij regelen voor u de schademelding, expertise, materialen, reparatie en de aflevering. In veel gevallen kost de afhandeling van schade u niets.
 
Kunt u niet bij ons komen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken onder nummer 0575540540;
wij komen dan met onze servicewagen.
 
 
Caravancentrum Berkenbosch schadeherstel
 
Waarom Berkenbosch?
U kunt bij ons terecht met alle merken, wij hebben hiervoor een speciale schadeherstel afdeling. Wij regelen voor u het gehele traject, zodat u zo min mogelijk zorgen heeft. Onze expertise en rechtstreeks contact met uw verzekering is bij ons in goede handen. Wij geven 4 jaar lang garantie op herstelwerkzaamheden.
 
Soorten schade?
U kunt bij ons terecht voor alle soorten schadereparaties betreffende uw caravan en /of camper. Te denken valt aan : hagelschade, profielreparatie, reparatie van vloerloslating of doorgezakte vloer, vochtschade, reparatie aan sandwichwandpanelen, zijbeplating, wandschade, kunststof frontreparaties, schade aan koppeling, chassis, inbouwwerk, interieur- veranderingen, mover en de as.
 
 
Camperschade?
U kunt bij ons terecht voor het caravangedeelte en accessoires. Het motorische gedeelte doen wij zelf niet maar kunnen wij uitbesteden aan een partner, zodat u prettig op één adres terecht kan voor een totaalaanpak.
 
Maatwerk caravans en campers
Ons team is ook vaardig in maatwerk zoals: aanpassingen voor invaliden, showwagens bouwen, interieurs voor showwagens inbouwen, promotiewagens aanpassen etc.
 
Herstel van kleine plaatschade
Het komt vaak voor dat caravans of campers kleine plaatschade hebben zoals deuken, scheurtjes en gaatjes. Het vernieuwen van plaatwerk (buitenwanden) is relatief prijzig. Binnen Caravancentrum Berkenbosch is hier een oplossing voor, zo zijn wij gecertificeerd in het repareren van profielschade.
 
Hoe gaat het repareren van profielschade in zijn werk?
Profielschades worden bewerkt met behulp van een speciale mal die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de caravan. Deze mal wordt op een speciale plamuur op de schadeplek aangebracht en daarna wordt deze behandeld en gespoten. Na de reparatie ziet de caravan er weer ongeschonden uit.
U bespaart hiermee kosten en omdat de nieuwe caravanbeplating niet besteld hoeft te worden, kunnen deze reparaties al binnen enkele dagen gereed zijn.
Wanneer de caravan casco (all-risk) verzekerd is gaan de verzekeraars met deze reparatie- techniek accoord. Berkenbosch kan de schadeafwikkeling rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij afwikkelen zodat dit u veel rompslomp bespaart. Ook op profielreparaties krijgt u bij ons 4 jaar FOCWA garantie.
 

Kunststof lassen

Vanaf heden is het mogelijk om bij Caravancentrum Berkenbosch schade aan kunstof delen
te laten repareren door middel van het zogenaamde kunststof lassen.
Hoe dit in zijn werk gaat en het resultaat hiervan ziet u in de onderstaande afbeeldingen.
 
 
Klik hier voor een vergroting
 
Klik hier voor een vergroting  Klik hier voor een vergroting
 
Klik hier voor een vergroting  Klik hier voor een vergroting
 
Klik hier voor een vergroting
 
Klik hier voor een vergroting  Klik hier voor een vergroting
 
Klik hier voor een vergroting  Klik hier voor een vergroting
 
Klik hier voor een vergroting  Klik hier voor een vergroting
 
Klik hier voor een vergroting
 
Klik hier voor een vergroting  Klik hier voor een vergroting
 
Klik hier voor een vergroting
 
Klik hier voor een vergroting
 
 
 
Nieuws
 

 _______________________________

Volg ons ook op:

  

_______________________________
 
 Agenda
_______________________________
 
Adres
Caravancentrum Berkenbosch
Zutphenseweg 98
7211EE Eefde
Tel.: 0575 540540